Alla inlägg den 25 maj 2011

Av LankiS ☮♥☯ - 25 maj 2011 14:21

Känner att jag börjat få ont i halsen, sen sitter de liksom lite ont, mellan halsen och näsan typ, är lite slemmig och hostig med, å det går verkligen inte för sig att bli sjuk nu! Fuck no! Så här skall kureras!

  Haha glass och saft kan man behöva med, de får man när man har ont i halsen (A) speciellt Ben & Jerrys!

Älskar deras glass, sååå himla god och alla dessa olika delikata smaker som man ba kan välja å vraka mellan. Mumms! Diggar verkligen deras företagspolicy med, tycker därför de lätt är värt att lägga pengarna på once in a while. ;P

Nä nu skall jag sova i någon timme sen ikväll blir det sushi och mys med gänget, säga grattis till vår fina B som vi skall fira på Lördag men som fyller år idag! :)

Av LankiS ☮♥☯ - 25 maj 2011 02:07

Allt som har med känslor att göra kan vara väldigt komplicerat.

Det är svårt många gånger att uttrycka det man känner med så att de uppfattas på ett korrekt sätt... Men många gånger kanske vi bara gör det så himla mkt mer komplicerat än vad det är, för att bespara oss själva från att bli sårade, ledsna eller besvikna. Dock vet man att man överlever oavsett, det som inte dödar det härdar, i vissa fall får man tunga ärr men livet går vidare...

Det är dock aldrig roligt att må dåligt givetvis, och hur mkt man känner för något kan vara väldigt svårt att kontrollera. 

But still, jag är trött på krussiduller, omvägar, bortförklaringar, tolka, gissa, "försök-läs-mina-tankar-shit", veleri, oärlighet och ba att inte kunna tycka, tänka å känna som man gör å uttrycka det precis som det är pågrund av hänsyn till what ever.

Varför skall de va så freakin svårt att ba köra helt öppet inga spel, rakt på sak, eller bara rent ut och utan alla omständigheter hit å dit! 

Förvisso så är inget bara så enkelt... men fattar verkligen inte varför det skall vara så himla komplicerat många gånger...!

Ovido - Quiz & Flashcards