Direktlänk till inlägg 23 november 2012
För 3-4 pers.
Ingredienser
Smörj en gratängform med smöret. Skala och finhacka löken. Lägg den i botten på formen.
Lägg fiskfiléerna över och salta. Strö över hälften av citronpepparn.
Blanda crème friache,Piladelphiaosten och mjölken med dragon, örtsalt och resten av citronpepparn och bred blandningen över fisken.
Gratinera i 30 min.
Jag använde Hokifilé istället för torsk och serverade denna rätt med en sallad gjord på ruccola, bladspenat, rödlök och cocktil tomater! Gott! Kan starkt rekommendera annars att göra blomkålsmos till denna rätt!
Ny blogg på Nouw! Alla gamla inlägg härifrån följer med dit! :) Tjing! ...
Länge sedan jag skrev här nu. Det är mycket som hänt och lång tid som förflutit sedan dess. Jag kommer inte gå in på några detaljer här och nu. Tiden är fortfarande något som förundrar mig så mycket. Tiden, så strukturell och så inrutad, me...
Jag försöker få min sinnesstämmning i hakuna matata-mode det går inte direkt bra. Jag är trött på att ha ont, jag är trött på att inte må bättre, jag är trött på att det hela tiden blir värre med det ena eller det andra när det är något som inger ...
Ingredienser: 1 st zucchini2 dl creme fraiche1 dl riven ost1 st vitlöksklyftaOlivoljaSalt & pepparFinhackad persilja -Sätt ugnen på 225 grader. Häll lite olivolja i en ugnsform.-Skiva zucchinin i längden och lägg skivorna i formen. Salta och pepp...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 | 20 |
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|