Direktlänk till inlägg 23 november 2012
Till kyckling, fisk, en köttbit, falafel ja you name it!
Ingredienser:
1 paprika, delad i mindre bitar
1 zucchini, delad i mindre bitar
1 rödlök, skalad och klyftad
3 msk olivolja till grönsakerna
150 g fetaost
2-3 msk matlagningsyoghurt
½ huvud isbergssallad, brutet i mindre bitar
1 ask babyspenat, sköljd
½ citron, saften av
3 msk olivolja
salt och peppar
Lägg paprikan, zucchini och rödlöken i en ugnsfast form, ringla över olivolja och rosta i ugnen, 250°C ca 15-20 minuter
Mosa fetaosten med en gaffel och blanda med yoghurten och lite nymalen svartpeppar
När grönsakerna är klara, blanda dem med salladen, spenaten, citronsaften och olivoljan, smaka av med lite salt och peppar. Vill ni ha det ytterligare lite matigt kan ni koka ris och blanda i också.
Ny blogg på Nouw! Alla gamla inlägg härifrån följer med dit! :) Tjing! ...
Länge sedan jag skrev här nu. Det är mycket som hänt och lång tid som förflutit sedan dess. Jag kommer inte gå in på några detaljer här och nu. Tiden är fortfarande något som förundrar mig så mycket. Tiden, så strukturell och så inrutad, me...
Jag försöker få min sinnesstämmning i hakuna matata-mode det går inte direkt bra. Jag är trött på att ha ont, jag är trött på att inte må bättre, jag är trött på att det hela tiden blir värre med det ena eller det andra när det är något som inger ...
Ingredienser: 1 st zucchini2 dl creme fraiche1 dl riven ost1 st vitlöksklyftaOlivoljaSalt & pepparFinhackad persilja -Sätt ugnen på 225 grader. Häll lite olivolja i en ugnsform.-Skiva zucchinin i längden och lägg skivorna i formen. Salta och pepp...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 | 20 |
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|