Direktlänk till inlägg 4 maj 2013
2 port
400 g grön och/eller vit sparris
250 g varmrökt fisk, t ex röding eller lax
Sås:
1 msk lättmajonnäs
3 msk fraiche, max 8 %
1 msk finskuren gräslök
1 msk hackad dill
1 tsk pressad citron
1 burk röd tångkaviar, 100 g
Servera med: citronskivor och salladsblad
Bryt av sparrisstjälkarna så att den träiga delen kommer bort. Koka sparrisen i lättsaltat vatten (ca 2-3min). Blanda alla ingredienser till såsen. Servera till fisken.
Ny blogg på Nouw! Alla gamla inlägg härifrån följer med dit! :) Tjing! ...
Länge sedan jag skrev här nu. Det är mycket som hänt och lång tid som förflutit sedan dess. Jag kommer inte gå in på några detaljer här och nu. Tiden är fortfarande något som förundrar mig så mycket. Tiden, så strukturell och så inrutad, me...
Jag försöker få min sinnesstämmning i hakuna matata-mode det går inte direkt bra. Jag är trött på att ha ont, jag är trött på att inte må bättre, jag är trött på att det hela tiden blir värre med det ena eller det andra när det är något som inger ...
Ingredienser: 1 st zucchini2 dl creme fraiche1 dl riven ost1 st vitlöksklyftaOlivoljaSalt & pepparFinhackad persilja -Sätt ugnen på 225 grader. Häll lite olivolja i en ugnsform.-Skiva zucchinin i längden och lägg skivorna i formen. Salta och pepp...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
12 | |||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|