Direktlänk till inlägg 4 maj 2013

Varmrökt fisk, sparris och romsås

Av LankiS ☮♥☯ - 4 maj 2013 22:02

Ingredienser

2 port

 

400 g grön och/eller vit sparris
250 g varmrökt fisk, t ex röding eller lax

Sås:

1 msk lättmajonnäs
3 msk fraiche, max 8 %
1 msk finskuren gräslök
1 msk hackad dill
1 tsk pressad citron
1 burk röd tångkaviar, 100 g

Servera med: citronskivor och salladsblad

 

Så här gör du

Bryt av sparrisstjälkarna så att den träiga delen kommer bort. Koka sparrisen i lättsaltat vatten (ca 2-3min). Blanda alla ingredienser till såsen. Servera till fisken.

Mat
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av LankiS ☮♥☯ - 23 mars 2017 00:07

Ny blogg på Nouw! Alla gamla inlägg härifrån följer med dit! :) Tjing! ...

Av LankiS ☮♥☯ - 1 maj 2016 15:49

Länge sedan jag skrev här nu. Det är mycket som hänt och lång tid som förflutit sedan dess. Jag kommer inte gå in på några detaljer här och nu.  Tiden är fortfarande något som förundrar mig så mycket.  Tiden, så strukturell och så inrutad, me...

Av LankiS ☮♥☯ - 30 juli 2013 14:39

Jag försöker få min sinnesstämmning i hakuna matata-mode det går inte direkt bra.  Jag är trött på att ha ont, jag är trött på att inte må bättre, jag är trött på att det hela tiden blir värre med det ena eller det andra när det är något som inger ...

Av LankiS ☮♥☯ - 13 juli 2013 22:45


 

Av LankiS ☮♥☯ - 13 juli 2013 22:43

Ingredienser: 1 st zucchini2 dl creme fraiche1 dl riven ost1 st vitlöksklyftaOlivoljaSalt & pepparFinhackad persilja -Sätt ugnen på 225 grader. Häll lite olivolja i en ugnsform.-Skiva zucchinin i längden och lägg skivorna i formen. Salta och pepp...

Ovido - Quiz & Flashcards