Alla inlägg den 27 mars 2011

Av LankiS ☮♥☯ - 27 mars 2011 03:00

Präglas ens sinne för jämnan med negativa tankar är det också svårt att se någonting annat. 

Tror det är viktigt att alltid oavsett vad se till det man har, njuta av det som finns, uppskatta de nära och kära man har runt omkring sig och inte endast se till saker och ting man saknar, inte har osv. Och framförallt sluta jämföra sig själv och sitt liv med alla andra, vad de har och hur dem lever jämt och ständigt!

Alla lever under olika förhållanden och har olika förutsättningar, det kan alltid vara bättre eller sämre. Man bör passa sig för att ta något eller någon av de man har i sitt liv förgivet!


Det som är viktigt för en, det man värdesätter och som många kanske tar förgivet är säkerligen också det vi har att skatta oss lycka över oavsett hur mkt eller lite det är och oavsett vad andra har och inte har. 

Så minns dina lärdomar från det förflutna, lev idag och uppskatta det du har nu, dröm, hoppas på och sträva efter morgondagen och framtidens mål men glöm aldrig att vara så glad du kan just nu och lägg energi på de som får dig att må bra och se till de bitar i ditt liv som du värdesätter och uppskattar! :)

Livet är för kort för att ödsla onödigt mkt energi på det som gör en olycklig, hellre lägga den energin på det och dem som gör en glad ! 


 

Av LankiS ☮♥☯ - 27 mars 2011 03:00

 

 

Alltid kul pyssla och fixa med naglarna, nice med snygga naglar ju ;)

Rensat bland mina nagellack, behövdes vill jag lova! Finns dock alltid 'plats' för nytt ;) Köpte några idag dock mest färger som går åt svart,lila, överlack och lite andra, skall dock snart införskaffa mig lite fler starka färger tror jag!

Synd inte bilden gör färgerna rättvisa på de som finns hemma just nu läckert när man ser alla färger så ju annars haha men hehe u get the idea of my weekness for nailpolish iafl ;)

 

Ovido - Quiz & Flashcards