Alla inlägg under maj 2013
2 port
400 g grön och/eller vit sparris
250 g varmrökt fisk, t ex röding eller lax
Sås:
1 msk lättmajonnäs
3 msk fraiche, max 8 %
1 msk finskuren gräslök
1 msk hackad dill
1 tsk pressad citron
1 burk röd tångkaviar, 100 g
Servera med: citronskivor och salladsblad
Bryt av sparrisstjälkarna så att den träiga delen kommer bort. Koka sparrisen i lättsaltat vatten (ca 2-3min). Blanda alla ingredienser till såsen. Servera till fisken.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
12 | |||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|