Direktlänk till inlägg 11 augusti 2012
2 port
200 g färsk spenat (100gr fryst)
1 vitlöksklyfta
4 ägg
1/2 msk fiberhusk
smör att steka i
salt, peppar
200 g halloumi
Fräs spenaten i omgångar i lite smör. Lägg över i en bunke eller stor skål. Knäck äggen över spenaten. Pressa vitlöken och häll i husken. Krydda med salt och peppar. Låt svälla 5 min. Stek i smör på medelvärme, båda sidor så de blir gyllene. Skiva och stek på halloumin för sig i en egen panna, så den också får färg på båda sidor.
Gillar man inte halloumi fungerar en bit lax till!
Källa: sockertjocken.se
Ny blogg på Nouw! Alla gamla inlägg härifrån följer med dit! :) Tjing! ...
Länge sedan jag skrev här nu. Det är mycket som hänt och lång tid som förflutit sedan dess. Jag kommer inte gå in på några detaljer här och nu. Tiden är fortfarande något som förundrar mig så mycket. Tiden, så strukturell och så inrutad, me...
Jag försöker få min sinnesstämmning i hakuna matata-mode det går inte direkt bra. Jag är trött på att ha ont, jag är trött på att inte må bättre, jag är trött på att det hela tiden blir värre med det ena eller det andra när det är något som inger ...
Ingredienser: 1 st zucchini2 dl creme fraiche1 dl riven ost1 st vitlöksklyftaOlivoljaSalt & pepparFinhackad persilja -Sätt ugnen på 225 grader. Häll lite olivolja i en ugnsform.-Skiva zucchinin i längden och lägg skivorna i formen. Salta och pepp...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 |
14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 | 21 |
22 |
23 | 24 | 25 |
26 |
|||
27 |
28 | 29 |
30 | 31 | |||||
|