Direktlänk till inlägg 24 augusti 2012
Ingredienser
400g Torskfilé
2dl Créme fraiche - tomat saffran
Cocktailtomater
Gör såhär:
Dela torsken i småbitar stek upp i lite olja eller smör, krydda- jag använde salt, peppar, dill, fiskkrydda.
Blanda i créme fraichen, krydda med lite salt och paprikapulver. Tillsätt delade cocktailtomater i slutet. Låt puttra en stund.
Servera med ris och/ eller bara med sallad (jag hade i rödlök, bladspenat, isbergssallad)
Tyvärr tog jag ingen bild på rätten, får bli nästa gång men garanterat galet gott, enkelt och utmärkt att frysa in!
För er som inte gillar fisk går det säkerligen lika bra att göra denna rätt med kyckling och med lite andra kryddor.
Ny blogg på Nouw! Alla gamla inlägg härifrån följer med dit! :) Tjing! ...
Länge sedan jag skrev här nu. Det är mycket som hänt och lång tid som förflutit sedan dess. Jag kommer inte gå in på några detaljer här och nu. Tiden är fortfarande något som förundrar mig så mycket. Tiden, så strukturell och så inrutad, me...
Jag försöker få min sinnesstämmning i hakuna matata-mode det går inte direkt bra. Jag är trött på att ha ont, jag är trött på att inte må bättre, jag är trött på att det hela tiden blir värre med det ena eller det andra när det är något som inger ...
Ingredienser: 1 st zucchini2 dl creme fraiche1 dl riven ost1 st vitlöksklyftaOlivoljaSalt & pepparFinhackad persilja -Sätt ugnen på 225 grader. Häll lite olivolja i en ugnsform.-Skiva zucchinin i längden och lägg skivorna i formen. Salta och pepp...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 |
14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 | 21 |
22 |
23 | 24 | 25 |
26 |
|||
27 |
28 | 29 |
30 | 31 | |||||
|